Si ja sou usuari del Servei de Préstec Interbibliotecari, el sistema pot recordar-vos la contrasenya per correu electrònic. Per això heu d'omplir el camp "clau d'accés" i pulsar Recordar contrasenya.

                          ATENCIÓ!!

Atenció ! El servei de Préstec interbibliotecari i obtenció de documents està tancat del 30 de juliol al 3 de setembre. El servei es restablirà a partir del 6 de setembre." Perdoneu les molèsties i Bon estiu!!!

_________

El Consell de Direcció de la URV acorda com a mesura transitòria, mentre duri l’estat d’alerta sanitària, subministrar els documents electrònics sol·licitats pels estudiants a través del servei de préstec interbibliotecari i obtenció de documents de manera gratuïta.

________

Mentre duri l’alerta sanitària, els membres de la comunitat universitària podeu sol·licitar còpies de capítols de llibre i articles de revista en paper que es trobin disponibles als CRAI, us les enviarem escanejades per correu electrònic. Per donar compliment a la legislació vigent, només es podrà escanejar el 10% d'un llibre o un article d'una revista, amb finalitats docents i de recerca. Aquest servei és gratuït.

  

Si encara no us heu enregistrat, feu servir l'opció de donar-se d'alta. La primera vegada que s'utilitzi el servei, cal donar-se d'alta per sol·licitar documents. Per c-electrònic rebreu el missatge d'enregistrament al servei amb les vostres dades validades i podreu començar a sol·licitar documents. Sereu usuaris en menys de 24 hores (dies laborables). alta.
Per a centres o institucions externes faci servir el formulari d'alta de centres.
UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI. Biblioteca i Documentació.
Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació
Préstec Interbibliotecari / SOD (ILL)
Av. Catalunya, 35
43002 Tarragona
Tel: 977/558371   |  correu-e: piurv@urv.cat